Kas soovite saata oma nimekirja teistele esindajatele?

Kas teine ​​agent leida oma koduostja?

Ma sain kõige meeldivama kirja müüjalt, keda ma ei teadnud. Müüja ütles, et ta kohtas mind mitu aastat tagasi. Ta mainis, et olen talle väga abiks ja andnud talle palju kasulikku teavet. Ma arvan, et oleksime võinud kohtuda avatud majas . Seekord kirjutas ta mulle, et ta oli äsja oma kodust Ida-Sakramentos kantud, ja ta küsis, kas ma võiksin oma kodu ostjalt teada.

Ma ei mäletanud teda, kuid see juhtum tegi mulle aru, et paljud müüjad ei tea, kuidas kinnisvaramaaklerid töötavad .

Kui ma oma õlarihma maha tõmbasin, kirjutasin ma müüjale tagasi, et öelda, et ma esindan ostjaid harva. Minu töö on keskendunud peamiselt Ida-Sacramento ja selle ümbruses asuvate kodude müüjate esindajate nimekirja võtmisele. Annan talle teada, et edastan selle teabe oma ostjate esindajatele, kes töötavad minu enda nimekirjades. Ma üritasin olla viisakas, teades, et minu esindajad ei hooli.

Kuid müüja ei saanud seda veel. Ta saatis mulle teise e-posti, mis propageerib tema kodu rohkem aspekte. Ilmselt leidis ta oma nimekirja esindaja ka hiljutise avatud maja kaudu. Ma ei arva, et see tuli tema juurde, et me töötasime erinevates vahendustes. Kuid isegi kui me töötame ühes ja samas maaklerluses, oleme ikka veel konkurendid.

On täiesti võimalik, et see müüja oli mind unustanud, kuni ta oli oma koju kantud ja tundis, et on hea mõte saata oma nimekiri kõigile agentidele, keda ta kunagi oli kohanud. Ta lootis tõenäoliselt, et üks meist oleks tema kodu ostja.

Siin on mõned põhjused, miks pole soovitatav nimekirja saata teistele kinnisvaramaakleritele, välja arvatud juhul, kui need esindajad on ainuõiguslikud ostjate esindajad :

Ma leian, et see on kasutu, kui ma saan e-posti lendlehti teistelt agentideltelt. Kahtlen, et ma olen üksi selles hinnangus. Kui ma tahtsin nende loendit vaadata, käännästä minnes külastades seda turist kodus või tõmmates MLS-i teavet. Kui see on valdkond, kus ma müüan, olen juba libistanud fotod uue kirje MLS-sse. Kui see on valdkond, kus ma ei müü, ei pea ma tõenäoliselt seda teadma.

Kui kodu on tõeliselt erakordne, üks-kindel - võib-olla $ 50-miljoniline mõis, sest Sakramentos ei ole ühtegi - ma panustan, et teised agendid leiaksid flaieri huvitavaks olenemata sellest, kus asuv kodu asub . Vastasel juhul on see lihtsalt rämpsposti ja rämpspost.

Kirjutamise ajal on Elizabeth Weintraub, DRE # 00697006, kinnisvaramaakleriks Lyon Real Estate Californias Sacramentos.